Sgoolfotografie HQ

Dit zijn wij; Team Headquarters. Vanuit een voormalig klaslokaal in een oud schoolgebouw in Hilversum verzorgen wij de eerste contacten tussen jullie en de fotograaf van jullie keuze. Zorgen we ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt. Organiseren we waardevolle meetings voor het team waar ‘samen groeien’ de belangrijkste speerpunt is. En doen we ons uiterste best de mooiste schoolfotografie van Nederland te verzorgen! Interesse? SHOOT!

Renate van der Heijden

“Een beeld is voor mij pas compleet als er een kind op staat. Ik laat kinderen graag hun gang gaan voor de camera in plaats van poseren. Dan krijg je de mooiste foto’s.”

Lees meer

Ania Liesting

“Ik word erg blij van deze foto’s en ook trots dat ik de kinderen, zo puur, jong en mooi voor altijd vast kan leggen.”

Lees meer

Bibi Warmerdam

“Het mooiste dat ik heb meegemaakt was dat er na de fotografie een kleuter naar mij toekwam en mij een hele dikke knuffel gaf omdat ze het zo leuk had gevonden voor de camera.”

Lees meer

Simone Voort

“De stijl van SGoolfotografie sluit echt aan bij hoe ik kids het liefste fotografeer: “Puur en zoals ze zijn!”

Lees meer

Femke Vink

Elke keer is weer anders. Ik weet van te voren nooit hoe mijn dag gaat verlopen en dat vind ik fijn. Ik word blij van individuele momenten; verlegen kinderen die niet durven maar wanneer het toch lukt. Een kind wat vol trots verteld over zijn hobby en daardoor straalt op een foto.

Lees meer

Lotje Hondius

“Zelf houd ik er erg van om terug te kijken in albums van vroeger die mijn moeder heeft gemaakt. Met foto’s bevries je een moment in de tijd dat je hierdoor nooit meer vergeet. Ik kan ook echt niet meer stoppen met fotograferen!”

Lees meer

Stephanie Hoogland

“Ik vind het heel mooi om herinneringen vast te leggen, want een tastbare herinnering is zo leuk en ontzettend waardevol om te hebben!”

Lees meer

Mêgan Nauta

“Vroeger was ik al op zoek naar het leukste of mooiste beeld. En dan bedoel ik niet op technisch vlak, maar ik wilde toen gewoon dat de cavia er op zijn best uitzag en op de foto stond.”

Lees meer

Else Loof

“Ik word eigenlijk iedere keer vertederd, door al die lieve mooie kindjes die ik voor mijn camera krijg.”

Lees meer

An Bosma

“Ik word erg blij van deze foto’s en ook trots dat ik de kinderen, zo puur, jong en mooi voor altijd vast kan leggen.”

Lees meer

Brigitte Alberts

“Een hele klas moet je in een uur fotograferen, dat is andere koek! Als een kind dan stralend op de foto staat is dat het bewijs dat schoolfotografie veel meer is dan een kiekje maken. Het is een vak apart.”

Lees meer

Elisabeth Hiemstra-Dijkstra

“Als ik door mijn fotoalbums blader die mijn moeder heeft gemaakt, dan ben ik blij dat ze ieder jaar de afdrukken heeft gekocht. Wat onwijs leuk om te zien hoe ik ieder jaar ben veranderd!”

Lees meer

Gerrieke Monteba

“Het is altijd vet om een stoere jongen uit groep 8 te fotograferen die zichzelf te cool vindt om gefotografeerd te worden. Het is een uitdaging om juist dan stoere beelden van deze jongens te maken. Foto’s waar ze zelf ook trots op zijn.”

Lees meer

Marieke Moerdijk

“Ik vertel graag een verhaal via beeld. Ook wil ik een bepaald gevoel oproepen. Mensen zijn mijn favoriete onderwerp.”

Lees meer

Ilona Hartensveld

“Kinderen kunnen zo heerlijk oprecht zeggen wat ze vinden. De grootste complimenten ooit heb ik echt van hen gekregen. Ook krijg ik regelmatig een dikke knuffel. Zo maar out of the blue. Het verwarmt mijn hart nog steeds als dit gebeurt.”

Lees meer

Majorie Meinema

“Door de komst van mijn kinderen ben ik gaan inzien hoe waardevol het is om mooie tastbare herinneringen te hebben.”

Lees meer

Monique Marshall

“Na het fotograferen ontving ik van een kleuterjuf een mooie tekening van een van haar leerlingen. Een schattig poesje met de tekst “Voor de fotojuf!” Daar smelt je toch van?”

Lees meer

Kelly van der Dussen

“Ik werd enthousiast van Astrid haar verhaal over de manier waarop Sgoolfotografie werkt en ben toen een dagje met haar meegegaan. Het enthousiasme werd alleen maar groter. Inmiddels behoor ik nu zelf tot het team van enthousiaste Sgoolfotografen, leuk!”

Lees meer

Claudia Roelofsen

“Het leukste dat ik ooit heb meegemaakt? Dat kinderen allemaal zo’n lol hadden omdat wij niet wisten wat Knolpower is. Toen ze op de foto gingen en wij enthousiast ‘Knolpower’ riepen lagen ze allemaal in een deuk.”

Lees meer

Angela Stouten

“Ik trek altijd alles uit de kast om die ene foto te maken. De foto die je als ouder met enorme trots aan de hele wereld wilt laten zien. Zo van, kijk dit is mijn dochter of zoon! ”

Lees meer

Brenda Riethoven

“Fotografie is voor mij de ultieme manier van samenwerken. Mijn input is ook de output van de mensen die voor je staan/zitten/liggen/hangen ;-). Als ik vrolijk en enthousiast ben, dan zie je dat op de foto terug. Daar word ik blij van! ”

Lees meer

Suzanne Verhagen

“Laatst kwam ik een moeder tegen. De tranen schoten in haar ogen toen ze over de foto sprak die ik had gemaakt. Die waardering, dat is echt heel mooi.”

Lees meer

Tamara Krijkamp

“Ook spelenderwijs foto’s maken is heerlijk. Als ze op gaan in hun ridderspel of zoektocht naar het appelmonster.”

Lees meer

Chantal Heijkoop

“Fotografie gaat voor mij om het vastleggen van herinneringen of momenten. Bijvoorbeeld over tien jaar terugkijken hoe mooi je bruiloft was of weer even kunnen voelen hoe leuk je basisschooltijd was. ”

Lees meer

Nancy Vermeiren

“Geen enkel moment en geen enkele shoot is voorspelbaar of hetzelfde, omdat mensen dat ook niet zijn. Dat vind ik heel leuk en houd me scherp.”

Lees meer

Rieneke Seijts

“Bij het nabewerken zit ik vaak met een grote glimlach naar de foto’s te kijken, en dan besef ik: Ik heb écht de leukste baan!”

Lees meer

Jonneke Vos

“Schoolfotografie kenmerkt in mijn ogen
 het vastleggen van een tijdelijke periode die een kind doormaakt waar ze 
uitgroeien en die we eigenlijk heel graag willen koesteren zolang als we 
kunnen.”

Lees meer

Willemijn de Lange

“Fotografie verveelt nooit. Elk beeld is weer nieuw en het licht weer anders en kan je er zelf net zoveel variatie in aanbrengen als je zelf wilt.”

Lees meer

Brenda Beumer

“Een dag schoolfotografie is best intensief, maar het is geweldig om de hele dag tussen de kinderen te zijn.”

Lees meer