HQ

Sgoolfotografie HQ

Dit zijn wij; Team Headquarters: een landelijke organisatie voor schoolfotografen.

Vanuit een voormalig klaslokaal in een oud schoolgebouw in Hilversum verzorgen wij de eerste contacten tussen jullie en de schoolfotograaf van jullie keuze. Zorgen we ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt. Organiseren we waardevolle meetings voor het team waar ‘samen groeien’ het belangrijkste speerpunt is. En doen we ons uiterste best de mooiste schoolfoto’s van Nederland te verzorgen! Interesse? SHOOT!

portret bibi

Schoolfotograaf Bibi Warmerdam

“Het mooiste dat ik heb meegemaakt was dat er na de fotografie een kleuter naar mij toekwam en mij een hele dikke knuffel gaf omdat ze het zo leuk had gevonden voor de camera.”

Lees meer

Schoolfotograaf Brigitte Alberts

“Een hele klas moet je in een uur fotograferen, dat is andere koek! Als een kind dan stralend op de foto staat is dat het bewijs dat schoolfotografie veel meer is dan een kiekje maken. Het is een vak apart.”

Lees meer
foto gerrieke

Schoolfotograaf Gerrieke Schipper

“Het is altijd vet om een stoere jongen uit groep 8 te fotograferen die zichzelf te cool vindt om gefotografeerd te worden. Het is een uitdaging om juist dan stoere beelden van deze jongens te maken. Foto’s waar ze zelf ook trots op zijn.”

Lees meer
foto ilona

Schoolfotograaf Ilona Hartensveld

“Kinderen kunnen zo heerlijk oprecht zeggen wat ze vinden. De grootste complimenten ooit heb ik echt van hen gekregen. Ook krijg ik regelmatig een dikke knuffel. Zo maar out of the blue. Het verwarmt mijn hart nog steeds als dit gebeurt.”

Lees meer

Schoolfotograaf Cisca Pichel

“Ik vind het grappig dat kinderen hun eigen plan trekken. Geen zin om op de foto te gaan, dan ga je gewoon niet lachen of hou je de hele tijd je handen voor je gezicht.”

Lees meer
foto jonneke

Schoolfotograaf Jonneke Vos

“Schoolfotografie kenmerkt in mijn ogen
 het vastleggen van een tijdelijke periode die een kind doormaakt waar ze 
uitgroeien en die we eigenlijk heel graag willen koesteren zolang als we 
kunnen.”

Lees meer

Schoolfotograaf Mêgan Nauta

“Vroeger was ik al op zoek naar het leukste of mooiste beeld. En dan bedoel ik niet op technisch vlak, maar ik wilde toen gewoon dat de cavia er op zijn best uitzag en op de foto stond.”

Lees meer
portret chantal

Schoolfotograaf Chantal Pouwels

“Fotografie gaat voor mij om het vastleggen van herinneringen of momenten. Bijvoorbeeld over tien jaar terugkijken hoe mooi je bruiloft was of weer even kunnen voelen hoe leuk je basisschooltijd was. ”

Lees meer
portret angela

Schoolfotograaf Angela Stouten

“Ik trek altijd alles uit de kast om die ene foto te maken. De foto die je als ouder met enorme trots aan de hele wereld wilt laten zien. Zo van, kijk dit is mijn dochter of zoon! ”

Lees meer

Schoolfotograaf Tessa Sanders

“Het mooiste wat ik op scholen meemaak zijn de mooie lachende gezichtjes die ik tegenkom maar ook alle knuffels die ik krijg van de kleine kindjes dat ze het leuk vonden bij mij op de schoolfoto.”

Lees meer
foto lotje

Schoolfotograaf Lotje Hondius

“Zelf houd ik er erg van om terug te kijken in albums van vroeger die mijn moeder heeft gemaakt. Met foto’s bevries je een moment in de tijd dat je hierdoor nooit meer vergeet. Ik kan ook echt niet meer stoppen met fotograferen!”

Lees meer
portret femke

Schoolfotograaf Femke Vink

Elke keer is weer anders. Ik weet van te voren nooit hoe mijn dag gaat verlopen en dat vind ik fijn. Ik word blij van individuele momenten; verlegen kinderen die niet durven maar wanneer het toch lukt. Een kind wat vol trots verteld over zijn hobby en daardoor straalt op een foto.

Lees meer

Schoolfotograaf Mijke Bressers

“Door even goed en oprecht contact te maken met het kindje, in te schatten 
wat maakt dat het kindje op dat moment niet op de foto wil en daar op aan
 te sluiten maakt dat het altijd wel lukt.”

Lees meer

Schoolfotograaf Caitlin Sas

“Ik vind het prachtig wanneer de kleur achtergrond en de kleding in dezelfde kleurtoon zijn. Bijvoorbeeld een blauwe achtergrond met spijker kleding ervoor. Zo gaat namelijk de aandacht van de kijker direct naar de huid en het gezicht. ‘

Lees meer

Waarom Sgoolfotografie?

Als landelijke leverancier van schoolfografie, weten wij hoe belangrijk de schoolfoto’s zijn; zowel voor ouders, als voor de leerling zelf.

Als ouder is het geweldig om de ontwikkeling van je kind op de foto vast te laten leggen en over de jaren te kunnen volgen. Daarom kun je bij ons, zolang wij bij jullie op school komen, de foto’s die jullie schoolfotograaf heeft gemaakt, bekijken en nabestellen. Onze schoolfotografen weten als geen ander hoe ze kinderen op hun mooist op de schoolfoto kunnen zetten. Niet voor niets gaven al meer dan 6.000 klanten Sgoolfotografie een gemiddelde waardering van 8.

Maar ook is het fijn als de foto wordt gemaakt door een schoolfotograaf die écht snapt hoe jouw kind graag op de foto gaat. Een schoolfotograaf die echt de tijd neemt en op een vriendelijke en zachte manier een reeks leuke en spontane foto’s weet te maken.