AL MEER DAN 10 JAAR DE ÉNIGE VERNIEUWER!

Met ons team van enthousiaste professionals, streven we naar langdurige samenwerkingen met onze partners. Onze franchisenemers komen dan ook graag vrijblijvend bij jullie op school langs om hun werk te laten zien.

Tijdens het gesprek maken jullie uitgebreid kennis met jullie nieuwe schoolfotograaf, bekijken jullie samen het portfolio en leggen jullie je wensen en ideeën over de schoolfoto’s aan jullie fotograaf voor.

Zullen we een keertje afspreken?

 

DE UNIEKE VOORDELEN VAN SGOOLFOTOGRAFIE

SGoolfotografie is een franchise-organisatie. Onze SGoolfotografen werken zelfstandig op 'hun eigen' scholen. Dat betekent dat jullie geen contact hebben met een account-manager of planner, maar rechtstreeks met jullie eigen, vaste SGoolfotograaf. Daardoor zijn jullie verzekerd van altijd dezelfde, hoogstaande kwaliteitsfotografie, geleverd door 'een bekend gezicht'. Elke SGoolfotograaf wordt ondersteund door de teamleden van het SGoolfotografie Headquarters, waardoor zowel school, als ook de ouders, altijd terecht kunnen voor service.

Geen enkele andere schoolfotografie-organisatie kan deze bijzondere service leveren.

SGoolfotografen zijn aangesloten bij een franchiseorganisatie. Ze spreken en zien elkaar regelmatig: op scholen, tijdens bijeenkomsten, workshops en trainingen. En soms gaan ze gewoon met elkaar naar een expositie of een museum. En alhoewel al onze teamleden UNIEK zijn, hebben ze allemaal dezelfde motivatie: samen de mooiste schoolfoto's van Nederland leveren. Dat doen ze door het delen van kennis en ervaring, door samen uitdagingen aan te gaan en opdrachten op te pakken. SGoolfotografen zijn geen concurrenten, want door samenwerking wordt iedereen beter.

Wij maken geen schoolfoto's; wij maken SGOOLFOTO'S.

Elke SGoolfoto is met zorg gemaakt en wordt door jullie eigen fotograaf geselecteerd en op kleur en densiteit gecorrigeerd. Een zwart/wit-foto wordt niet door een computerscriptje gemaakt, maar handmatig door jullie SGoolfotograaf van kleur naar zwart/wit omgezet en daarna nog na-gecorrigeerd. SGoolfotografie is hierin UNIEK. Neem vandaag nog de proef op de som, bestel een proefpakket en vergelijk onze kwaliteit met de schoolfoto's die je gewend was. Laat je overtuigen door de unieke kwaliteit van SGoolfotografie.

SGoolfotografie: al meer dan 10 jaar de énige vernieuwer.

Ook onze service steekt met kop en schouders boven de andere leveranciers uit. De door ons gekozen franchise-structuur stelt ons in staat een service te leveren die geen enkele andere organisatie kan leveren:

  • Jullie eigen fotograaf verzorgt de planning;
  • Één studio? Twéé studio's? Drie studio's? Vier studio's? Wij kunnen het leveren;
  • Geen zakjes, geen afrekening via school;
  • Ouders bestellen rechtstreeks online;
  • GEEN uiterste besteldatum; alle foto's blijven voor ouders beschikbaar, zolang we met de school samenwerken;
  • Rechtstreeks contact met jullie eigen fotograaf, uit jullie eigen regio;
  • Gratis afdrukken voor teamleden;
  • Gratis afdrukken voor afzwaaiers;
  • Gratis digitale bestanden voor het leerlingvolgsysteem (ParnasSys- en RovICT-compatible);
  • AVG-compliant (verwerkersovereenkomsten, incidentenregistratie en protocol);
  • Coronaproof-fotografie;
  • Etc.