Dit contactformulier is voor informatieaanvragen van scholen. Klik hier als je een vraag hebt voor ons serviceteam.


Ik ga hierbij akkoord met het privacy statement.

BEDANKT VOOR JE INTERESSE IN SGOOLFOTOGRAFIE.NL!

Met ons team van enthousiaste professionals, streven we naar langdurige samenwerkingen met onze partners. Onze franchisenemers komen dan ook graag vrijblijvend bij jullie op school langs om hun werk te laten zien.

Tijdens het gesprek maken jullie uitgebreid kennis met jullie nieuwe schoolfotograaf, bekijken jullie samen het portfolio en leggen jullie je wensen en ideeën over de schoolfoto’s aan jullie fotograaf voor.

Om een afspraak in te kunnen plannen, ontvangen we graag wat meer informatie van jullie. Zo zijn we benieuwd om welke school het gaat, hoeveel leerlingen er op jullie school zitten én in welke periode jullie gewend zijn de schoolfotograaf te ontvangen. Laat je hier je gegevens achter? We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

*Het Sgoolfotografie.nl Headquarters heeft haar organisatie ingericht zoals dat staat voorgeschreven in de AVG. In het kader van de AVG zijn het hoofdkwartier en een aantal bij ons aangesloten fotografen, ondertekenaar van het Privacy Convenant Onderwijs. Op deze pagina vind je een overzicht van aangesloten fotografen die jullie school een Verwerkersovereenkomst aan kan bieden.