Ook op jullie kinderdagverblijf!

Naast dat we op basisscholen fotograferen, komen we ook op kinderdagverblijven. Wat is er leuker dan een foto van een ondeugende peuter, pasgeboren baby of de foto nét voordat je naar de basisschool gaat. Met veel plezier komt een aantal van onze schoolfotografen ook op kinderdagverblijven voor het maken van de leukste schoolfoto’s.

Of laat ons weten waar we een informatiepakket inclusief Sgoolfotografie Magazine én een set proefdrukken naar toe mogen sturen.

  Liever eerst vrijblijvend de sneak-preview van het Sgoolfotografie Magazine ontvangen? Laat dan hier je naam en e-mailadres achter.

   Persoonlijke service

   Op het Sgoolfotografie Headquarters staan wij dagelijks klaar om alle jouw vragen over bestellingen, de planning te beantwoorden. Oplossingsgericht, klantvriendelijk en begripvol.

   We scoren niet voor niets een dikke 8 bij WebWinkelkeur.

   portret kinderdagverblijf
   schoolfotografie portfolio

   Geduldig en lief

   Het fotograferen van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar moet je echt liggen. De spontane momenten, het even wegkijken voor vertrouwen naar eigen juf, het klappen in de handjes en die leuke lachjes; typisch van die momenten die onze schoolfotografen graag vastleggen.

   Fijne samenwerking met de pedagogisch medewerkers

   Tijdens de fotografie is een goede samenwerking tussen de pedagogisch medewerkers van het kinderdagverblijf en de schoolfotograaf onmisbaar. Voor de kinderen is het fijn als de pedagogisch medewerker continue aanwezig is. De aanwezigheid zorgt voor vertrouwen waardoor de fotosessie eerder een succes is. Op hun beurt zorgen onze schoolfotografen voor het nodige geduld, een sensitieve houding en proberen ze het kind op het gemak te brengen door het zingen van liedjes en het spelen van ‘kiekeboe’.

   Laatste Instagram-posts

   Landelijke dekking

   Wij vinden het fijn als onze teamleden uitgerust bij jullie op school aankomen. En met zo’n 40 leden is er ook een sgoolfotograaf bij jullie in de regio actief. Laat je emailadres achter en wij laten je weten welke fotografen in jouw regio actief zijn!

    Schoolfotografie door heel Nederland

    Meet the team!

    Benieuwd wie onze teamleden zijn? En wat hen drijft om zulke gave foto’s te maken? Bekijk hier hun portfolio’s en lees de interviews.