Bestellen en verzenden

Betaalmogelijkheden
Alle in het bestelsysteem afgebeelde prijzen zijn inclusief BTW. Voor het afrekenen van de bestelling, maken we gebruik van betaalprovider Buckaroo. Afrekenen kan via IDEAL óf via pay-per-mail. Kies je voor pay-per-mail, dan beslis je achteraf of je alsnog met IDEAL betaalt (of laat betalen) óf kiest voor betaling via Overschrijving.
1) Kies je voor IDEAL? Dan word je order direct in productie genomen;
2) Kies je voor betaling via Overschrijving? Dan kan het tot maximaal drie werkdagen duren voordat je betaling is bijgeschreven. Houd hiermee rekening als een eventuele actieperiode bijna is afgelopen! Valt je order buiten de actieperiode, dan annuleren we deze.

Levertijd en verzendkosten
Bestellingen worden doorgaans verwerkt van maandag tot en met vrijdag. De levertijd voor afdrukken op fotopapier is maximaal vijf werkdagen, maar we streven ernaar jouw bestelling binnen één dag dag te verzenden. Voor het inpakken en verzenden van een bestelling die als brievenbuspost verzonden kan worden, rekenen we 2,70. Bestel je een vergroting, dan brengen we voor het inpakken en verzenden een bedrag van 5,95 in rekening.

Voor de productie van wanddecoraties hebben we iets langer nodig; daarbij hanteren we een maximale levertijd van acht werkdagen. Maar ook hierbij leveren we doorgaans  eerder. Voor de verzending van wanddecoraties rekenen we 7,95 voor het inpakken en verzenden.

Voor de verzending maken we gebruik van Postnl en Transmission. Trof de bezorger je bij aflevering niet thuis aan, dan laat deze een briefje achter. Afhankelijk van de gekozen bezorgdienst kun je ervoor kiezen om je order op een Postnl-punt op te pikken óf met Transmission een nieuw levermoment af te stemmen. Lukt dat laatste niet, dan gaat jouw order terug naar onze producent.