Op zoek naar een schoolfotograaf op jouw basisschool?

Ja, inderdaad, met een G. We doen het nou eenmaal graag nét een tikkeltje anders. Dus ben jij op zoek naar een schoolfotograaf voor jullie basisschool? Onze ervaren schoolfotografen staan garant voor een probleemloze fotodag en écht mooie schoolfoto’s. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Of laat ons weten waar we een informatiepakket inclusief Sgoolfotografie Magazine én een set proefdrukken naar toe mogen sturen.

  Of laat hier je naam en e-mailadres achter en ontvang een sneak-preview van het Sgoolfotografie Magazine via e-mail.

   Laatste Instagram-posts

   Persoonlijke service

   Op het Sgoolfotografie Headquarters staan wij dagelijks klaar om alle jouw vragen over bestellingen, de planning te beantwoorden. Oplossingsgericht, klantvriendelijk en begripvol.

   We scoren niet voor niets een dikke 8 bij WebWinkelkeur.

   Studiokwaliteit foto's

   Sgoolfoto’s zijn dol op lijstjes. Voor thuis aan de wand, voor bij papa of mama op het bureau, bij opa en oma op de schoorsteenmantel of als pasfoto in een portemonnee. Foto’s waar je trots op bent. En die je graag aan iedereen laat zien.

   Kind centraal

   Een sgoolfoto maak je niet zomaar. Dat vereist geduld, begrip en vertrouwen. Onze sgoolfotografen nemen dan ook graag de tijd voor elke foto. Zodat elke leerling ook écht tevreden is met zijn of haar eigen sgoolfoto.

   Ben je op zoek naar een schoolfotograaf op jouw basisschool? Neem dan contact op.

   Landelijke dekking

   Wij vinden het fijn als onze teamleden uitgerust bij jullie op school aankomen. En met zo’n 40 leden is er ook een sgoolfotograaf bij jullie in de regio actief. Laat je emailadres achter en wij laten je weten welke schoolfotografen in jouw regio actief zijn op basisscholen!

    Schoolfotografie door heel Nederland

    Meet the team!

    Benieuwd wie onze teamleden zijn? En wat hen drijft om zulke gave foto’s te maken? Bekijk hier hun portfolio’s en lees de interviews.