ONS AUTEURSRECHT

Hallo bezoeker!

Welkom op onze website. Leuk dat je ons hebt gevonden!

We hopen dat je veel plezier beleeft bij het bekijken van de foto’s en het lezen van de teksten. Misschien ben je zelf ook schoolfotograaf en word je van onze teksten en aanpak zó blij, dat je je erdoor laat inspireren bij het schrijven van de teksten voor je eigen website.

Maar helaas…

Al onze content valt onder het Nederlands auteursrecht. Uiteraard. Overname van beeld, logo of teksten (of interpretaties daarvan) is dus strafbaar. En omdat wij het écht niet leuk vinden om onze bedenksels op websites van collega's tegen te komen, laten we die beschermen door een merkenbureau. Yup! Al onze teksten, onze tagline én ons logo zijn ondergebracht bij Merk-Echt. En hun advocaten hebben "heul veul" ervaring met gerechtelijke procedures. Gelukkig ben jij, actief in de ‘scheppende’ sector, creatief genoeg om zelf content te bedenken. Trouwens.... niemand zit toch te wachten op dwangsommen of een gang naar de rechter?

Met vriendelijke groet!

Team Sgoolfotografie.nl
Ps. Het spijt ons écht als je vindt dat we ons te scherp opstellen. Ben je benieuwd waarom we dit doen? Mail ons gerust en we geven je graag inzage in de vele emails die in de afgelopen jaren naar copy-cats zijn gestuurd.