ONS POWERTEAM!

'Ik zie alleen dames?'

Inderdaad; we zijn een team van exclusief vrouwelijke fotografen! En nee: we hadden dat vooraf nooit zo bedacht. Maar omdat bij portretfotografie, zeker bij de allerjongste kinderen, de communicatie zo ontzettend belangrijk is, zijn we wel heel blij met de samenstelling van onze groep. Op de team-pagina leer je de leden van ons team kennen en ontdek je bij elke fotograaf wat haar drijft.

Ben je enthousiast? En wil je een keer met één van ons kennis maken? Laat dan je gegevens achter op de contact-pagina. Ons support-team stuurt je snel wat meer informatie toe of brengt je direct in contact met een van de leden van ons team.

Sgoolfotografie.nl is een franchise-organisatie

"Een franchise-organisatie. Wat is dat eigenlijk?"
Sgoolfotografen zijn zelfstandig ondernemers. Wij hebben van huis uit al veel ervaring met portretfotografie in de studio en op locatie. In onze zoektocht naar nieuwe mogelijkheden, experimenteren we graag met licht, poses en achtergronden. Een sgoolfotograaf is een échte studiofotograaf-op-school!

"Wat is er 'franchise' aan jullie team?"
Je kent franchising wel van bijvoorbeeld de McDonald's en de Albert Heijn. Veel van die locaties zijn in handen van individuele ondernemers. Maar ongeacht bij welke Mac of Appie je binnen stapt; zowel het aanbod, de marketing als de service is in elke locatie hetzelfde.

Bij Sgoolfotografie.nl werkt het ook zo. Als sgoolfotograaf werken wij onder het merk Sgoolfotografie.nl, maar we zijn wel eigen baas. Het voordeel? Als school/ouder ontvang je van elk van ons dezelfde service en kun je voor vragen terecht op één centrale plek. Tóch is er één héél groot verschil met de Mac! Als sgoolfotograaf bepalen wij zelf hóe 'onze hamburgers smaken'. Als sgoolfotograaf bepalen wij zelf onze eigen stijl en werkwijze.

We komen regelmatig bij elkaar om samen te sparren, elkaar te inspireren en te leren van andere topfotografen. Zo werken we er altijd aan om de kwaliteit van onze sgoolfoto's tot een nóg hoger niveau te krijgen!

Onze visie

De oprichters van Sgoolfotografie.nl bedachten jaren geleden de volgende visie:
Als publieksfotograaf leg je geschiedenis vast. Het gaat hierbij om relatief eenvoudige zaken: portretten & familie-aangelegenheden. Dit soort 'geschiedenis' lijkt door de waan van de dag op dit moment weinig relevant, maar kan over generaties van toenemende waarde blijken te zijn. Door onze kennis, de beschikbaarheid van middelen en de persoonlijke relatie die wij met onze klant hebben, is het onze plicht om kleine tastbare stukjes uit onze tijd voor komende generaties achter te laten (c).

Met Sgoolfotografie.nl staan we daar nog steeds achter. Door de introductie van de digitale camera en de camphone, maken we met zijn allen meer foto's dan ooit. Alleen Facebook ontving al in de maand juli 2016, gemiddeld zo'n 300 miljoen nieuwe foto's per dag. En kijk eens in je archief; kun jij de eerste digitale foto's van de vakantie met je gezin nog terug vinden? De kans is groot dat die foto's verdwenen zijn, in wat tegenwoordig de 'digitale brij' wordt genoemd.

En hoe leuk is het om bij het opruimen van een kast, die foto-afdruk van 10-20 jaar geleden tegen te komen!? Wij geloven dat (in elk geval op dit moment) de foto-afdruk meer  'eeuwigheidswaarde' vertegenwoordigt, dan een digitale foto. Niet voor niets laten we onze foto's bij een vaklab afdrukken. Zodat je er zelfs over 20 jaar nóg door verrast kunt worden.

Wil je meer weten?

Geef dan nu je gegevens door en ontvang meer informatie over onze werkwijze, beschikbaarheid, producten en tarieven!