Schoolfotograaf Lotti de Jong

Wanneer en waarom ben je begonnen met fotograferen?

Ik was 21 toen ik met mijn vriend Theo een reis door Scandinavië maakte. Al gauw kwam ik erachter dat ik mijn kleine coolpix camera was vergeten. Ik heb toen in Denemarken een spiegelreflexcamera gekocht en hier begon het allemaal. Nu vond ik fotograferen al leuker dan mijn vriendinnen het vonden. Op vakanties kwam ik altijd terug met de meeste foto’s. Maar met deze goede camera toentertijd begon ik mij ook echt voor de techniek en compositie te interesseren. Na meerdere workshops en cursussen heb ik in 2019 besloten het professioneel aan te pakken. Ik ben begonnen met de fotovakschool en heb nu regelmatig leuke opdrachten.

Portfolio Sgoolfotografie Lotti de Jong

Interesse in een samenwerking

met Lotti?

Laat hier je e-mailadres achter en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie over het werk van Lotti toe.