Schoolfotograaf Sabine de Vries

Sabine de Vries, woont samen met haar zoontje Shai. Haar grootste passie is fotografie maar ze houdt ook veel van reizen en lezen.

Wat is je achtergrond?
Ik heb de kunstacademie richting interieur architectuur gedaan. Na een paar jaar heb ik mij om laten scholen tot fotograaf op de Fotovakschool. Dankzij de techniek van de Fotovakschool en het creatieve van de kunstacademie heb ik een prachtige combinatie als basis. Dit zie je terug in mijn werk.

Naast basisscholen fotografeer ik ook veel op middelbare scholen. Ik heb bij diverse ‘schoolfotografiebedrijven’ gewerkt maar ik hoor sinds kort bij de leukste van Nederland, Sgoolfotografie. Daarnaast werk ik twee dagen in de week als medisch fotograaf in het Albert schweitzer Ziekenhuis .

Nominatie Sgoolfoto Award 2023

Met deze geweldige foto is schoolfotograaf Sabine genomineerd in de categorie Individueel!

Schoolfotografie portfolio Sabine

Interesse in een samenwerking

met Sabine?

Laat hier je e-mailadres achter en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie over het werk van Sabine toe.