Schoolfotograaf Ilona Hartensveld

Ilona Hartensveld, boogschutter uit 1973, moeder van Yenna en partner van Corwin. Als ze niet fotografeert loopt ze graag hard over de heide van Hilversum, pakt een film, muziek- of- theatervoorstelling óf denkt na over een volgende verre reis of uitje met het gezin of vrienden.

Zit fotografie in je DNA?
Als klein meisje mocht ik altijd meehelpen in de doka bij mijn vader. Zo spannend om te zien wat voor moois hij uit die bakken met vloeistof toverde. De magie van fotografie is ongetwijfeld toen in mij aangewakkerd. Nog altijd trots op haar vader die regelmatig exposeert en lezingen geeft over zijn fotografie.

Meer werk van sgoolfotograaf Ilona Hartensveld

Ilona fotografeert vooral in de regio...

Schoolfotografie door heel Nederland

Je komt Ilona vooral tegen op scholen in Het Gooi, zoals Hilversum, Laren, Bussum, Eemnes, Amersfoort, Zeist, Hilversum, Laren, Bussum, Eemnes, Amersfoort, Zeist en zo voort,Hilversum, Laren, Bussum, Eemnes, Amersfoort, Zeist en zo voort,Hilversum, Laren, Bussum, Eemnes, Amersfoort, Zeist en zo voort,Hilversum, Laren, Bussum, Eemnes, Amersfoort, Zeist en zo voort,Hilversum, Laren, Bussum, Eemnes, Amersfoort, Zeist en zo voort

Interesse in een samenwerking

met Ilona?

Laat hier je e-mailadres achter en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie over het werk van Ilona toe.