TEAMLID ELISABETH IN DE SPOTLIGHT

Op pad met Elisabeth

Door: Ilona Hartensveld

Dit is mijn lieve collega Elisabeth. Samen met haar man Renze Pieter en dreumesje Davey woont zij in een prachtig verbouwde boerderij in het Friese dorp Deinum. Het was al een fijne rit daar naartoe, maar als ik dan aan kom rijden en binnen stap, heb ik het gevoel echt haar wereldje binnen te treden. Met een broodje op de bank nemen we samen alles even door.

Twee katten komen mij vriendelijk begroeten. Een prachtige maine coon en een ragdoll. Een feestje om naar te kijken en wat kijken ze lief terug met hun mooie kijkers! Beiden verwachten komend voorjaar hopelijk weer een nestje. Dekkater Bentley & een maatje verblijven in het katerverblijf.

Maar, en dat is de reden dat ik graag Elisabeth in het zonnetje wil zetten, is om haar samen te kunnen zien met haar paard Hummer. Hummer is een prachtige KWPN springgefokte ruin en super lief. De twee reageren heel mooi op elkaar en staan zichtbaar met elkaar in verbinding. Machtig mooi om hen samen door de buitenbak te zien paraderen. Wat een pracht combi deze twee samen!

Daarna krijg ik nog een rondleiding door haar nieuwe portretstudio. Hier hangen mooie baby portretten aan de muur. Newborn shoots fotograferen is wat Elisabeth ontzettend graag doet. Wat een talent heeft ze hiervoor!

Helaas waren er dit jaar vanaf maart 2020 niet zoveel afspraken i.v.m. Corona als andere jaren, maar hopelijk straks, zodra het weer kan, weer een goed gevulde agenda met het fotograferen van deze mini mensjes.

Als afsluiter maken we nog wat portretten van elkaar. Altijd handig en fijn om weer even wat nieuws te hebben.

Voldaan stap ik weer terug in de auto voor de terugreis. Onderweg bedenk ik mij dat ik heel benieuwd ben wie Elisabeth zal kiezen om ‘In the Spotlights’ te zetten. Zij mag het stokje doorgeven aan onze volgende SG-collega”

Interesse in een samenwerking

met Ilona?

Laat hier je e-mailadres achter en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie over het werk van Ilona toe.