Schoolfotograaf Sjoukje Wester

Mijn naam is Sjoukje Wester, ik woon met mijn man en drie kinderen in Gorredijk, houd van creatief bezig zijn, kan genieten van een lekker bakje koffie, een wandeling of bootje varen over de Friese wateren, heerlijk met ons gezin zijn. Mijn hobby’s zijn tekenen, lezen en natuurlijk fotograferen, al heb ik van dat laatste mijn werk kunnen maken.

Heb je ook een opleiding in de fotografie?
Jazeker, al in 2015 behaalde ik mijn diploma als zelfstandig werkend fotograaf aan de ROC Friese Poort in Drachten en in begin 2024 starte ik mijn eigen bedrijf Gewoan Fotografy, waar je terecht kunt voor diverse soorten fotografie.

Portfolio schoolfotografie Sjoukje

Interesse in een samenwerking

met Sjoukje?

Laat hier je e-mailadres achter en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie over het werk van Sjoukje toe.