Tessa

Tessa Sanders – Interview

Schoolfotograaf Tessa Sanders woont samen met haar man en zoontje in Hunebed city, Borger. Ze houdt van gezelligheid en mensen om haar heen. s’ Avonds de houtkachel aan met goed gezelschap en de avond is geslaagd.

Tessa is afgestudeerd aan de fotovakschool te Apeldoorn. Door deze opleiding heeft zij fijne kneepjes van het vak geleerd om met de juiste technieken de hoogst haalbare kwaliteit uit haar foto’s te halen, die ze graag gepaard laat gaan met een dosis creativiteit en gezelligheid. Tessa komt graag bij jullie op school om de jaarlijkse schoolfoto’s te maken!

Waar gaat het bij jou om bij schoolfotografie?
Onschatbare momenten vastleggen en herinneringen maken.
Ik stel de kinderen voor de camera op hun gemak, door gezellig met ze te kletsen af en toe een grapje maken, zodat ze op de foto komen zoals ze zijn.

Wat is voor jou het mooiste compliment?
Wanneer ik mijn foto’s verstuurd heb en ik een berichtje krijg, dat men niet weet welke foto’s ze moeten kiezen omdat ze allemaal zo mooi zijn!

Wat is het leukste dat je op een school hebt meegemaakt?
Het mooiste wat ik op scholen meemaak zijn de mooie lachende gezichtjes die ik tegenkom maar ook alle knuffels die ik krijg van de kleine kindjes dat ze het leuk vonden bij mij op de schoolfoto.

schoolfoto tessa

Hoe ben je bij Sgoolfotografie terecht gekomen?
Sgoolfotografie zocht een leuke spontane schoolfotografe in het mooie noorden. De werkwijze sprak mij direct aan en heb contact gezocht om in gesprek te komen. Nu is het dan zover en ga ik vol enthousiasme aan de slag,

Wat doe je naast schoolfotografie?
Ik ben eigenaar van Tessa Sanders Fotografie en fotografeer veel gezinnen en bruidsparen in het mooie Drentse landschap. Regelmatig heb ik een opdracht van een bedrijf, daar kan ik mij volop uitleven wat betreft creativiteit. Iedere opdracht is weer anders en dat maakt mijn werk zo leuk!

Wat is het leukste aan je vak?
Het leukste is dat elke week en iedere dag anders is. De verschillende opdrachten die ik heb maakt het nooit saai en ik krijg veel positieve reacties op mijn foto’s waar ik veel energie van krijg.

Je bent zelfstandig ondernemer, bevalt dat?
Dat ik zelfstandig ondernemer geworden ben is een goede beslissing geweest.
De vrijheid om zelf een planning te maken en opdrachten aan te nemen waar ik enthousiast van word en de combinatie gezin werk is helemaal perfect!

schoolfoto tessa

Interesse in een samenwerking
met Tessa?

portret tessa
Laat hier je e-mailadres achter en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie over het werk van Tessa.