Digitaal bestand

Wil je de schoolfoto plaatsen in je familieboek of op de kalender? Geen probleem! Je kunt ze nu ook als digitaal bestand bestellen.

We bieden de foto’s per stuk aan, maar je kunt ook kiezen voor afname van de hele galerij. Je ontvangt dan alle foto’s die horen bij de code per kind of per broer/zus galerij per jaar. De bestanden zijn in een hoge resolutie (300 dpi op a4 formaat) en kunnen na betaling direct worden gedownload op de pagina mijn bestellingen.

Let op: Dit is het formaat waarin wordt gefotografeerd en waarin de bestanden beschikbaar worden gesteld. Bewerkingen, zoals vergroten, verkleinen, bijsnijden of retouche kunnen door ons niet worden uitgevoerd, maar zijn voor eigen verantwoordelijkheid. Ook kunnen wij niet instaan voor de afdrukkwaliteit van andere leveranciers, dan ons eigen vaklaboratorium. De foto’s die als digitale bestanden worden uitgeleverd, zijn identieke kopieën van de bestanden die wij gebruiken voor het afdrukken bij onze eigen leveranciers. Daarnaast zijn de bestanden die we uitleveren, naar de smaak van de fotograaf op kleur en densiteit gecorrigeerd. De foto’s worden door ons aangeleverd in AdobeRGB. Sommige leveranciers hebben moeite met het verwerken van dit uitgebreidere kleurprofiel en verwachten dat het bestand in een kleiner kleurprofiel (sRGB) wordt aangeleverd. Het kan zijn dat hierdoor het eindresultaat anders wordt dan gewenst.