A day in the life: Rieneke Seijts

Rieneke Seijts: Wat mij bezighoudt in deze bizarre tijden.
 

Het was voor mij (en heel veel andere ouders) wel wennen om de kinderen te helpen met het thuiswerk en het op een leuke en gezellige manier vol te houden. Ondertussen hebben we aardig de draai te pakken mede doordat ik regelmatig voor onze kinderen (7 en 9 jaar) leuke opdrachtjes, speurtochten en spellletjes verzin. En zo kan ik mijn creativiteit ook een beetje kwijt. Helaas kunnen we nu geen SGoolfoto’s maken, dus ben ik met de fotograaf van Lego Friends op pad gegaan. En met het mooie weer konden we gelukkig buiten foto’s maken. De groepsfoto is goed gelukt en daarna kwamen we twee stoere Lego mannen tegen. Een visser die net wat aan de haak geslagen had en vlak bij het bos de houthakker. De kinderen helpen mij gelukkig met het neerzetten van deze kleine mensjes. Leuk detail is dat de foto’s zijn gemaakt door een leeg wc-rolletje, zo krijg je direct een mooi vignet in je foto’s. Leuk om zelf een keer te proberen!