A day in the life: Korinne van Triest

Korinne van Triest: wat mij bezighoudt in deze bizarre tijden.

Mijn kinderen, ruimte om na te denken, tot rust komen, alles wat door elkaar loopt, heel dicht bij elkaar zijn. Een paar kreten hoe het er nu uit ziet in mijn dagelijks leven. Doordat alles stil is komen te staan, krijg ik enorm veel tijd met mijn kinderen. Ik vind het ontzettend fijn om zoveel tijd met ze door te brengen. De ochtenden beginnen rustig, waarbij het werk van mijn man, school, spelen, liefdevolle momenten en ruzietjes allemaal voorbij komen. We zitten zo dichtbij elkaar, maar ik geniet enorm van het kleine leven samen. Dat geeft stof tot nadenken voor het volle leven wat we normaal leiden. Zou het niet fijn zijn om daar een betere balans in te vinden. Voor nu geniet ik vooral van ons kleine leven met elkaar.