A day in the life: Kelly van der Dussen

Kelly van der Dussen: Wat mij bezighoudt in deze bizarre tijden.
 

Wij hebben twee kleine kinderen thuis, een meisje van twee jaar en een jongetje van bijna vijf maanden. Ik heb één dag gewerkt na mijn zwangerschapsverlof toen mijn werk al weer stil kwam te liggen. Hoe gek ook, dat kwam mooi uit, want zo kon ik er voor de kinderen zijn. Hoewel ik enorm geniet van de tijd samen thuis en nu thuis ook meer fotografeer, miste ik toch mijn werk en het contact met andere mensen.

Ik besloot met een groep vrouwelijke jonge ondernemers een serie raamverhalen te maken die op onze plaatselijke nieuws-site geplaatst werd. Iedere woensdag én zondag een nieuw verhaal… ‘een kijkje in het leven van een Ermelose ondernemer in coronatijd’. Een persoonlijk verhaal met een foto van mij gefotografeerd door een raam. 

We hebben op deze manier 12 raamverhalen gemaakt. We hebben veel positieve reactie’s gekregen op de mooie persoonlijke verhalen. En ik vond het heel fijn om er af en toe even uit te zijn en op een veilige manier toch nog te kunnen fotograferen. Het was een mooie samenwerking tussen verschillende plaatselijke ondernemers.

Mijn raamverhaal is hier te lezen;

https://ermelovannu.nl/ondernemend/9574-de-warmte-van-de-zon-is-voelbaar-de-tranen-zichtbaar