A day in the life: Angela Stouten

Angela Stouten: wat mij bezighoudt in deze bizarre tijden…
Door het wegvallen van mijn dagelijkse ritme merkte ik al gauw dat er onrust in mijn hoofd ontstond. Zorgen maken over de toekomst, gaan alle gave foto-opdrachten straks weer door. Kan ik straks nog naar al die leuke schoolkinderen die ik zou gaan fotograferen.

Door ’s morgens vroeg op te staan en erop uitgaan, de zonsopgang fotograferen ergens op de Veluwe gaf dat een rust. Alleen de geluiden van de natuur om je heen, elke dag weer een nieuwe zonsopgang. Het geeft me ook nog het vrije gevoel ondanks dat we daar nu in beperkt worden. De foto’s plaats ik op mijn Instagram feed. Dit heeft er inmiddels voor gezorgd dat een van de foto’s gebruikt is voor een rouwkaart. Dat ik met zo iets kleins als het leveren van een natuurfoto iets kan bijdrage aan deze verdrietige periode voor velen van ons maakt het dat ik elke morgen erop uit ga, camera mee en genieten!