A day in the life: An Bosma

An Bosma: Wat mij bezighoudt in deze bizarre tijden.
 

Mijn partner Marjolein werkt als kok bij Ons Tweede Thuis. Een stichting voor mensen met een beperking. Deze kwetsbare groep wordt nu door Covid19 nog zwaarder beperkt. Doordat er 2 bewoners door het virus zijn overleden, leven zij al ruim 2 weken in totale quarantaine. Iedere lieve bewoner zit de hele dag op zijn of haar kamer. Geen luchtje scheppen met dit prachtige weer of bezoek van ouders of vrienden. Ik vind het hartverscheurend.

Marjolein is echt een ster in de keuken en wil alle bewoners nu nog meer verwennen. Zij maakt extra tijd voor lekkere toetjes, want daar zijn de bewoners van deze vestiging dol op. Als zij weer eens een te ambitieus menu in de planning heeft, mag ik haar helpen. Zo schilde ik met Pasen 10 kilo asperges. Na zo’n dag voel ik mij zo heerlijk nuttig. Iets wat ik nu in deze werkeloze periode zo hard mis!