Wij zijn Sgoolfotografie!

Ja, inderdaad, met een G. We doen het nou eenmaal graag nét een tikkeltje anders dan de rest. Onderlinge samenwerking, het delen van kennis en ervaring én door elkaar uit te dagen, maakt ons de enige sgoolfotografen van Nederland. En bij ons telt maar één ding: dat jouw kind zelf ook écht blij is met de schoolfoto’s.

Studiokwaliteit foto's

Sgoolfoto’s zijn dol op lijstjes. Voor thuis aan de wand, voor bij papa of mama op het bureau, bij opa en oma op de schoorsteenmantel of als pasfoto in een portemonnee. Foto’s waar je trots op bent. En die je graag aan iedereen laat zien.

Kind centraal

Een sgoolfoto maak je niet zomaar. Dat vereist geduld, begrip en vertrouwen. Onze sgoolfotografen nemen dan ook graag de tijd voor elke foto. Zodat elke leerling ook écht tevreden is met zijn of haar eigen sgoolfoto.

Persoonlijke service

Op het Sgoolfotografie Headquarters staan wij dagelijks klaar om alle jouw vragen over bestellingen, de planning te beantwoorden. Oplossingsgericht, klantvriendelijk en begripvol.

We scoren niet voor niets een dikke 8 bij WebWinkelkeur.

Landelijke dekking

Wij vinden het fijn als onze teamleden uitgerust bij jullie op school aankomen. En met zo’n 40 leden is er ook een sgoolfotograaf bij jullie in de regio actief. Laat je emailadres achter en wij laten je weten welke fotografen in jouw regio actief zijn!

  Sgoolfotografie_kaart_Nederland-2
  team

  Meet the team!

  Benieuwd wie onze teamleden zijn? En wat hen drijft om zulke gave foto’s te maken? Bekijk hier hun portfolio’s en lees de interviews.

  Enthousiast? Benieuwd naar onze afdrukken?

  Vraag dan nu gratis een informatiepakket inclusief het Sgoolfotografie Magazine aan.

  Direct een afspraak maken kan ook.
  Bel: 035 – 62 89 89 5
  (tussen 9:00-17:00 uur)
  Laat hier je naam en e-mailadres achter en ontvang een sneak-preview van het Sgoolfotografie Magazine via e-mail.

   Of laat ons weten waar we een informatiepakket inclusief Sgoolfotografie Magazine én een set proefdrukken naar toe mogen sturen.