Onze sgoolfotografen

Anneke

Als fotograaf moet je een beetje gek zijn, een bepaalde manier van kijken hebben. Ik voel mij vrij met mijn camera in mijn hand. Ik vind het mooi om mensen die ik portretteer op hun gemak te stellen en blij te maken.
Bekijk werk

Suzanne

Laatst kwam ik een moeder tegen. De tranen schoten in haar ogen toen ze over de foto sprak die ik had gemaakt. Die waardering, dat is echt heel mooi.
Bekijk werk

Agnes

fotografeer daar waar je hart van gaat zingen.
Bekijk werk

Gerrieke

Het is altijd vet om een stoere jongen uit groep 8 te fotograferen die zichzelf te cool vindt om gefotografeerd te worden. Het is een uitdaging om juist dan stoere beelden van deze jongens te maken. Foto's waar ze zelf ook trots op zijn.
Bekijk werk

Korinne

De liefde en lol tussen twee broers zien is prachtig
Bekijk werk

Astrid

Ik vind het heerlijk om te fotograferen en mensen blij te maken met mooie foto’s. Het geeft mij energie!
Bekijk werk

Renate

Een beeld is voor mij pas compleet als er een kind op staat. Ik laat kinderen graag hun gang gaan voor de camera in plaats van poseren. Dan krijg je de mooiste foto’s.
Bekijk werk

Ilona

Kinderen kunnen zo heerlijk oprecht zeggen wat ze vinden. De grootste complimenten ooit heb ik echt van hen gekregen. Ook krijg ik regelmatig een dikke knuffel. Zo maar out of the blue. Het verwarmt mijn hart nog steeds als dit gebeurt.
Bekijk werk

Stephanie

De leukste foto’s zijn spontane foto’s.
Bekijk werk

Rieneke

Op deze foto’s ontpoppen de kinderen zich als echte fotomodellen. Dit levert spontane en vrolijke kiekjes op. Dan besef ik: Ik heb echt de mooiste baan!
Bekijk werk