Onze sgoolfotografen

Anneke

Als fotograaf moet je een beetje gek zijn, een bepaalde manier van kijken hebben. Ik voel mij vrij met mijn camera in mijn hand. Ik vind het mooi om mensen die ik portretteer op hun gemak te stellen en blij te maken.
Bekijk werk

Renate

Een beeld is voor mij pas compleet als er een kind op staat. Ik laat kinderen graag hun gang gaan voor de camera in plaats van poseren. Dan krijg je de mooiste foto’s.
Bekijk werk

Bibi

Het mooiste dat ik heb meegemaakt was dat er na de fotografie een kleuter naar mij toekwam en mij een hele dikke knuffel gaf omdat ze het zo leuk had gevonden voor de camera.
Bekijk werk

Lisette

Mensen blij maken met mooie beelden, daar doe ik het voor.
Bekijk werk

Mel

Mijn lievelingsonderdeel zijn de foto’s van de broers en zussen samen. Deze foto’s maak ik na de individuele portretten. Het is vaak een feest omdat de energie dan echt bruist.
Bekijk werk

Astrid

Ik vind het heerlijk om te fotograferen en mensen blij te maken met mooie foto’s. Het geeft mij energie!
Bekijk werk

Sabine

Het is een uitdaging en een heerlijk spel om de ‘ware’ persoon op de foto te zetten.
Bekijk werk

Angela

Ik trek altijd alles uit de kast om die ene foto te maken. De foto die je als ouder met enorme trots aan de hele wereld wilt laten zien. Zo van, kijk dit is mijn dochter of zoon!
Bekijk werk

Rieneke

Bij het nabewerken zit ik vaak met een grote glimlach naar de foto’s te kijken, en dan besef ik: Ik heb écht de leukste baan!
Bekijk werk

Majorie

Door de komst van mijn kinderen ben ik gaan inzien hoe waardevol het is om mooie tastbare herinneringen te hebben.
Bekijk werk

Claudia

Het leukste dat ik ooit heb meegemaakt? Dat kinderen allemaal zo’n lol hadden omdat wij niet wisten wat Knolpower is. Toen ze op de foto gingen en wij enthousiast 'Knolpower' riepen lagen ze allemaal in een deuk.
Bekijk werk

Suzanne

Laatst kwam ik een moeder tegen. De tranen schoten in haar ogen toen ze over de foto sprak die ik had gemaakt. Die waardering, dat is echt heel mooi.
Bekijk werk

Kelly

Ik werd enthousiast van Astrid haar verhaal over de manier waarop Sgoolfotografie werkt en ben toen een dagje meegelopen. Het enthousiasme werd alleen maar groter. Inmiddels behoor ik nu zelf tot het team van enthousiaste Sgoolfotografen, leuk!
Bekijk werk

Tamara

Ook spelenderwijs foto’s maken is heerlijk. Als ze op gaan in hun ridderspel of zoektocht naar het appelmonster.
Bekijk werk

Ilona

Kinderen kunnen zo heerlijk oprecht zeggen wat ze vinden. De grootste complimenten ooit heb ik echt van hen gekregen. Ook krijg ik regelmatig een dikke knuffel. Zo maar out of the blue. Het verwarmt mijn hart nog steeds als dit gebeurt.
Bekijk werk

Gerrieke

Het is altijd vet om een stoere jongen uit groep 8 te fotograferen die zichzelf te cool vindt om gefotografeerd te worden. Het is een uitdaging om juist dan stoere beelden van deze jongens te maken. Foto's waar ze zelf ook trots op zijn.
Bekijk werk

Stephanie

De leukste foto’s zijn spontane foto’s.
Bekijk werk

Korinne

De liefde en lol tussen twee broers zien is prachtig
Bekijk werk

Brigitte

Een hele klas moet je in een uur fotograferen, dat is andere koek! Als een kind dan stralend op de foto staat is dat het bewijs dat schoolfotografie veel meer is dan een kiekje maken. Het is een vak apart.
Bekijk werk

Agnes

fotografeer daar waar je hart van gaat zingen.
Bekijk werk

Ania

Ik word erg blij van deze foto’s en ook trots dat ik de kinderen, zo puur, jong en mooi voor altijd vast kan leggen.
Bekijk werk

Chantal

Fotografie gaat voor mij om het vastleggen van herinneringen of momenten. Bijvoorbeeld over tien jaar terugkijken hoe mooi je bruiloft was of weer even kunnen voelen hoe leuk je basisschooltijd was.
Bekijk werk