Onze sgoolfotografen

Djodie

Kinderen zijn lekker eerlijk. Ik vind het ook prachtig als je verlegen kinderen uit hun schulp krijgt en vastlegt hoe ze echt zijn.
Bekijk werk

Renate

Een beeld is voor mij pas compleet als er een kind op staat. Ik laat kinderen graag hun gang gaan voor de camera in plaats van poseren. Dan krijg je de mooiste foto’s.
Bekijk werk

Ilona

Kinderen kunnen zo heerlijk oprecht zeggen wat ze vinden. De grootste complimenten ooit heb ik echt van hen gekregen. Ook krijg ik regelmatig een dikke knuffel. Zo maar out of the blue. Het verwarmt mijn hart nog steeds als dit gebeurt.
Bekijk werk

Suzanne

Laatst kwam ik een moeder tegen. De tranen schoten in haar ogen toen ze over de foto sprak die ik had gemaakt. Die waardering, dat is echt heel mooi.
Bekijk werk

Claudia

Het leukste dat ik ooit heb meegemaakt? Dat kinderen allemaal zo’n lol hadden omdat wij niet wisten wat Knolpower is. Toen ze op de foto gingen en wij enthousiast 'Knolpower' riepen lagen ze allemaal in een deuk.
Bekijk werk

Astrid

Ik vind het heerlijk om te fotograferen en mensen blij te maken met mooie foto’s. Het geeft mij energie!
Bekijk werk

Bibi

Het mooiste dat ik heb meegemaakt was dat er na de fotografie een kleuter naar mij toekwam en mij een hele dikke knuffel gaf omdat ze het zo leuk had gevonden voor de camera.
Bekijk werk

Sabine

Het is een uitdaging en een heerlijk spel om de ‘ware’ persoon op de foto te zetten.
Bekijk werk

Agnes

fotografeer daar waar je hart van gaat zingen.
Bekijk werk

Kelly

Ik werd enthousiast van Astrid haar verhaal over de manier waarop Sgoolfotografie werkt en ben toen een dagje meegelopen. Het enthousiasme werd alleen maar groter. Inmiddels behoor ik nu zelf tot het team van enthousiaste Sgoolfotografen, leuk!
Bekijk werk