Onze sgoolfotografen

Kelly

Ik werd enthousiast van Astrid haar verhaal over de manier waarop Sgoolfotografie werkt en ben toen een dagje meegelopen. Het enthousiasme werd alleen maar groter. Inmiddels behoor ik nu zelf tot het team van enthousiaste Sgoolfotografen, leuk!
Bekijk werk

Anneke

Als fotograaf moet je een beetje gek zijn, een bepaalde manier van kijken hebben. Ik voel mij vrij met mijn camera in mijn hand. Ik vind het mooi om mensen die ik portretteer op hun gemak te stellen en blij te maken.
Bekijk werk

Bibi

Het mooiste dat ik heb meegemaakt was dat er na de fotografie een kleuter naar mij toekwam en mij een hele dikke knuffel gaf omdat ze het zo leuk had gevonden voor de camera.
Bekijk werk

Lisette

Mensen blij maken met mooie beelden, daar doe ik het voor.
Bekijk werk

Astrid

Ik vind het heerlijk om te fotograferen en mensen blij te maken met mooie foto’s. Het geeft mij energie!
Bekijk werk

Djodie

Kinderen zijn lekker eerlijk. Ik vind het ook prachtig als je verlegen kinderen uit hun schulp krijgt en vastlegt hoe ze echt zijn.
Bekijk werk

Majorie

Door de komst van mijn kinderen ben ik gaan inzien hoe waardevol het is om mooie tastbare herinneringen te hebben.
Bekijk werk

Chantal

Fotografie gaat voor mij om het vastleggen van herinneringen of momenten. Bijvoorbeeld over tien jaar terugkijken hoe mooi je bruiloft was of weer even kunnen voelen hoe leuk je basisschooltijd was.
Bekijk werk

Gerrieke

Het is altijd vet om een stoere jongen uit groep 8 te fotograferen die zichzelf te cool vindt om gefotografeerd te worden. Het is een uitdaging om juist dan stoere beelden van deze jongens te maken. Foto's waar ze zelf ook trots op zijn.
Bekijk werk

Agnes

fotografeer daar waar je hart van gaat zingen.
Bekijk werk