Onze sgoolfotografen

Anneke

Als fotograaf moet je een beetje gek zijn, een bepaalde manier van kijken hebben. Ik voel mij vrij met mijn camera in mijn hand. Ik vind het mooi om mensen die ik portretteer op hun gemak te stellen en blij te maken.
Bekijk werk

Agnes

fotografeer daar waar je hart van gaat zingen.
Bekijk werk

Ilona

Kinderen kunnen zo heerlijk oprecht zeggen wat ze vinden. De grootste complimenten ooit heb ik echt van hen gekregen. Ook krijg ik regelmatig een dikke knuffel. Zo maar out of the blue. Het verwarmt mijn hart nog steeds als dit gebeurt.
Bekijk werk

Brenda

Een dag schoolfotografie is best intensief, maar het is geweldig om de hele dag tussen de kinderen te zijn. Het herinnert me aan mijn eigen lagere school tijd.
Bekijk werk

Else

Ik word eigenlijk iedere keer vertederd, door al die lieve mooie kindjes die ik voor mijn camera krijg
Bekijk werk

Astrid Epping

Mijn perfectionisme helpt me zoeken naar een mooier beeld. Ik doe het goed of ik doe het niet. 
Bekijk werk

Simone

De stijl van SGoolfotografie sluit echt aan bij hoe ik kids het liefste fotografeer: “Puur en zoals ze zijn!”
Bekijk werk

Majorie

Door de komst van mijn kinderen ben ik gaan inzien hoe waardevol het is om mooie tastbare herinneringen te hebben.
Bekijk werk

Angela

Ik trek altijd alles uit de kast om die ene foto te maken. De foto die je als ouder met enorme trots aan de hele wereld wilt laten zien. Zo van, kijk dit is mijn dochter of zoon!
Bekijk werk

Brenda

Fotografie is voor mij de ultieme manier van samenwerken. Mijn input is ook de output van de mensen die voor je staan/zitten/liggen/hangen ;-). Als ik vrolijk en enthousiast ben, dan zie je dat op de foto terug. Daar word ik blij van!
Bekijk werk

Elisabeth

Als ik door mijn fotoalbums blader die mijn moeder heeft gemaakt, dan ben ik blij dat ze ieder jaar de afdrukken heeft gekocht. Wat onwijs leuk om te zien hoe ik ieder jaar ben veranderd!
Bekijk werk

Bibi

Het mooiste dat ik heb meegemaakt was dat er na de fotografie een kleuter naar mij toekwam en mij een hele dikke knuffel gaf omdat ze het zo leuk had gevonden voor de camera.
Bekijk werk

Marieke Moerdijk

Ik vertel graag een verhaal via beeld. Ook wil ik een bepaald gevoel oproepen. Mensen zijn mijn favoriete onderwerp.
Bekijk werk

Sabine

Het is een uitdaging en een heerlijk spel om de ‘ware’ persoon op de foto te zetten.
Bekijk werk

Rieneke

Bij het nabewerken zit ik vaak met een grote glimlach naar de foto’s te kijken, en dan besef ik: Ik heb écht de leukste baan!
Bekijk werk

Lotje

Zelf houd ik er erg van om terug te kijken in albums van vroeger die mijn moeder heeft gemaakt. Met foto’s bevries je een moment in de tijd dat je hierdoor nooit meer vergeet. Ik kan ook echt niet meer stoppen met fotograferen!
Bekijk werk

Korinne

De liefde en lol tussen twee broers zien is prachtig
Bekijk werk

Lisette

Mensen blij maken met mooie beelden, daar doe ik het voor.
Bekijk werk

Gerrieke

Het is altijd vet om een stoere jongen uit groep 8 te fotograferen die zichzelf te cool vindt om gefotografeerd te worden. Het is een uitdaging om juist dan stoere beelden van deze jongens te maken. Foto's waar ze zelf ook trots op zijn.
Bekijk werk

Chantal

Fotografie gaat voor mij om het vastleggen van herinneringen of momenten. Bijvoorbeeld over tien jaar terugkijken hoe mooi je bruiloft was of weer even kunnen voelen hoe leuk je basisschooltijd was.
Bekijk werk

Kelly

Ik werd enthousiast van Astrid haar verhaal over de manier waarop Sgoolfotografie werkt en ben toen een dagje met haar meegegaan. Het enthousiasme werd alleen maar groter. Inmiddels behoor ik nu zelf tot het team van enthousiaste Sgoolfotografen, leuk!
Bekijk werk

Claudia

Het leukste dat ik ooit heb meegemaakt? Dat kinderen allemaal zo’n lol hadden omdat wij niet wisten wat Knolpower is. Toen ze op de foto gingen en wij enthousiast 'Knolpower' riepen lagen ze allemaal in een deuk.
Bekijk werk

Renate

Een beeld is voor mij pas compleet als er een kind op staat. Ik laat kinderen graag hun gang gaan voor de camera in plaats van poseren. Dan krijg je de mooiste foto’s.
Bekijk werk

Suzanne

Laatst kwam ik een moeder tegen. De tranen schoten in haar ogen toen ze over de foto sprak die ik had gemaakt. Die waardering, dat is echt heel mooi.
Bekijk werk

Jonneke Vos

"Schoolfotografie kenmerkt in mijn ogen
 het vastleggen van een tijdelijke periode die een kind doormaakt waar ze 
uitgroeien en die we eigenlijk heel graag willen koesteren zolang als we 
kunnen."
Bekijk werk

Astrid

Ik vind het heerlijk om te fotograferen en mensen blij te maken met mooie foto’s. Het geeft mij energie!
Bekijk werk

Stephanie

De leukste foto’s zijn spontane foto’s.
Bekijk werk

Brigitte

Een hele klas moet je in een uur fotograferen, dat is andere koek! Als een kind dan stralend op de foto staat is dat het bewijs dat schoolfotografie veel meer is dan een kiekje maken. Het is een vak apart.
Bekijk werk

Tamara

Ook spelenderwijs foto’s maken is heerlijk. Als ze op gaan in hun ridderspel of zoektocht naar het appelmonster.
Bekijk werk

Ania

Ik word erg blij van deze foto’s en ook trots dat ik de kinderen, zo puur, jong en mooi voor altijd vast kan leggen.
Bekijk werk

Mel

Mijn lievelingsonderdeel zijn de foto’s van de broers en zussen samen. Deze foto’s maak ik na de individuele portretten. Het is vaak een feest omdat de energie dan echt bruist.
Bekijk werk

Femke

Er is veel contact met de fotografen in ons team. Op deze manier leren we van elkaar. En het allerbelangrijkste: We helpen elkaar waar nodig!
Bekijk werk