Onze sgoolfotografen

Renate

Een beeld is voor mij pas compleet als er een kind op staat. Ik laat kinderen graag hun gang gaan voor de camera in plaats van poseren. Dan krijg je de mooiste foto’s.
Bekijk werk

Ania

Ik word erg blij van deze foto’s en ook trots dat ik de kinderen, zo puur, jong en mooi voor altijd vast kan leggen.
Bekijk werk

Stephanie

De leukste foto’s zijn spontane foto’s.
Bekijk werk

Brigitte

Een hele klas moet je in een uur fotograferen, dat is andere koek! Als een kind dan stralend op de foto staat is dat het bewijs dat schoolfotografie veel meer is dan een kiekje maken. Het is een vak apart.
Bekijk werk

Gerrieke

Het is altijd vet om een stoere jongen uit groep 8 te fotograferen die zichzelf te cool vindt om gefotografeerd te worden. Het is een uitdaging om juist dan stoere beelden van deze jongens te maken. Foto's waar ze zelf ook trots op zijn.
Bekijk werk

Astrid

Ik vind het heerlijk om te fotograferen en mensen blij te maken met mooie foto’s. Het geeft mij energie!
Bekijk werk

Suzanne

Laatst kwam ik een moeder tegen. De tranen schoten in haar ogen toen ze over de foto sprak die ik had gemaakt. Die waardering, dat is echt heel mooi.
Bekijk werk

Lisette

Mensen blij maken met mooie beelden, daar doe ik het voor.
Bekijk werk

Bibi

Het mooiste dat ik heb meegemaakt was dat er na de fotografie een kleuter naar mij toekwam en mij een hele dikke knuffel gaf omdat ze het zo leuk had gevonden voor de camera.
Bekijk werk

Angela

Ik trek altijd alles uit de kast om die ene foto te maken. De foto die je als ouder met enorme trots aan de hele wereld wilt laten zien. Zo van, kijk dit is mijn dochter of zoon!
Bekijk werk