Vandaag stellen we je voor aan ons volgende teamlid: Anneke Bosma

Met een ongekende ervaring in zowel de fotografie van kinderen als ook in haar zakelijke fotografie, behoort Anneke tot de meest ervaren (school)-fotografen van ons team. We hebben binnen het team gevraagd naar wat kernwoorden over Anneke en delen graag wat haar collega's over haar wisten te melden.

"Je hebt weleens van die personen die een entree maken als ze ergens binnenkomen. Voor mij is dat een hele mooie eigenschap. En Anneke is zo iemand. Als zij binnenstapt, komt er zoveel energie mee binnen dat het voelbaar is. Één bonk positiviteit en vrolijkheid. Je weet dat het een leuke dag gaat worden als zij erbij is! Zoveel lol en knetterhard knallen tegelijk, om daarna bij haar thuis heerlijk na te genieten met een wijntje en de laatste zonnestralen van de dag!"

"Anneke is vernieuwend in poses verzinnen, haar nabewerkingen zijn secuur en ze werkt als een dolle om de ouders zo snel mogelijk blij te maken. Alles op superspeedy snelheid! Ze gebruikt heel veel humor naar de kids. En iedereen die Anneke kent, kent ook haar kikker. Inmiddels heeft hij nog maar 3 poten en 1 oog, maar nog steeds steevast op haar hoofd bij de groepsfoto's en soms zelfs bij de portretten."

"Vrolijk, sportief, kunstzinnig, oog voor detail, harde werker, grappig, oprecht, eerlijk, levensgenieter."