Onze sgoolfotografen

Suzanne

Laatst kwam ik een moeder tegen. De tranen schoten in haar ogen toen ze over de foto sprak die ik had gemaakt. Die waardering, dat is echt heel mooi.
Bekijk werk

Brigitte

Een hele klas moet je in een uur fotograferen, dat is andere koek! Als een kind dan stralend op de foto staat is dat het bewijs dat schoolfotografie veel meer is dan een kiekje maken. Het is een vak apart.
Bekijk werk

Claudia

Het leukste dat ik ooit heb meegemaakt? Dat kinderen allemaal zo’n lol hadden omdat wij niet wisten wat Knolpower is. Toen ze op de foto gingen en wij enthousiast 'Knolpower' riepen lagen ze allemaal in een deuk.
Bekijk werk

Agnes

fotografeer daar waar je hart van gaat zingen.
Bekijk werk

Ilona

Kinderen kunnen zo heerlijk oprecht zeggen wat ze vinden. De grootste complimenten ooit heb ik echt van hen gekregen. Ook krijg ik regelmatig een dikke knuffel. Zo maar out of the blue. Het verwarmt mijn hart nog steeds als dit gebeurt.
Bekijk werk

Anneke

Als fotograaf moet je een beetje gek zijn, een bepaalde manier van kijken hebben. Ik voel mij vrij met mijn camera in mijn hand. Ik vind het mooi om mensen die ik portretteer op hun gemak te stellen en blij te maken.
Bekijk werk

Majorie

Door de komst van mijn kinderen ben ik gaan inzien hoe waardevol het is om mooie tastbare herinneringen te hebben.
Bekijk werk

Angela

Ik trek altijd alles uit de kast om die ene foto te maken. De foto die je als ouder met enorme trots aan de hele wereld wilt laten zien. Zo van, kijk dit is mijn dochter of zoon!
Bekijk werk

Astrid

Ik vind het heerlijk om te fotograferen en mensen blij te maken met mooie foto’s. Het geeft mij energie!
Bekijk werk

Maria

Mijn missie is dat iedereen een mooie foto van zichzelf heeft waar ze trots van kunnen zeggen, dit was ik!
Bekijk werk